Dream Genii

Jag har en gravidkudde som jag sover med som heter dream genii. Den är från australien, och finns inte i sverige vad jag vet. Edin fick den på en mässa i Oslo. Den är hur bra som helst för ryggen, och jag kan inte sova utan den nu.


http://www.dreamgenii.com/


v25 (24+1)

Veckorna tickar iväg och magen blir både större och bebisen blir livligare. Jag har mått lite upp och ned de senaste dagarna. Har kännts som om jag håller på att bli jätte sjuk, men det bryter aldrig ut. Sen vaknade jag för några dagar sedan med en jätte konstig känsla i kroppen, mina armar och mun "brinner" jag är varm inombords med huden känns så kall att den brinner. Den känslan håller på att driva mig till vansinne då jag inte vet om något är varmt eller kallt längre. Ringde sjukvårdsupplysningen men de visste inte vad det kunde vara.
Vaknade häromnatten med världens kramp i ena benet också. Har bara haft det en gång tidigare i livet, och det sägs ju att det är en vanlig åkomma vid graviditet. Bara att vänja sig då.
Om en vecka ska jag till barnmorskan och mäta magen och ta blodprover. Men mina järnvärden borde vara på topp så duktig som jag är på att äta tabletterna =)

Bebisen har fått en massa kläder redan som jag ropat in på tradera. Får panik när man tittar på priserna på barnkläder i affärerna. Hur får man lov att ta 300:- för ett par babyjeans??? Tackar vet jag tradera!

Baby Björn

Idag kom Edin hem från mässa med den här bl.a. Baby Björn Babysitter Balance


JJ cole collection

Det här företaget har massa snygga babygrejer. Jag funderar på att köpa en skötväska från dem. Än så länge är det inte många babyaffärer som säljer det här märket, men det danska företaget nikam.dk distrubierar dem. 

 



v 23 (22+2)

Jag är helt utmattad! Idag har jag haft så ont i min rygg att jag mått illa. Jag var och bowlade med jobbet igår, och att kasta iväg ett 9 kg tungt klot var verkligen inte bra för mina rygg. Tur är väl att jag är ledig imorgon och kan ligga hemma hela dagen med min TENS apparat.
Bebisen sparkar på där inne. Än så länge kan man inte känna på utsidan, bara om den sparkar kraftigt.  Edin pratar med magen och idag vände den síg om när han gjorde det. Unrda om det var med ansiktet inåt eller utåt?

Stokke Sleepi

Den här ska bebisen få sova i. Först ser den ut som en liten vagga, sen bygger man om den till en spjälsäng och tillsist en juniorsäng. Snyggt va! Sängen heter Sleepi och kommer från stokke.

  
www.stokke.com


Vart ska det sluta?

Nu har magen börjat växa igen, och denna gång ordentliget. Man känner det i naveln som börjar sin resa mot utbuktning. Yack!
Jag är jätte anfådd och Edin har köpt järntabletter till mig idag. Jag känner mig väldigt klumpig och vetskapen om att det blir värre skrämmer mig. Jag gick in i v 22 igår och man börjar känna att man närmar sig ett mål.
På jobbet träffar man många som ska ha i samma månad och det är lite kul att se hur olika magarna är. Krabaten i min mage har iaf fått för sig att det är kul att väcka mig kl 5 på morgonen och hålla mig vaken en timme. Morgongympa tror jag det är =)


Bebisens dygnsrytm

Tror ni bebisen fortsätter med sin dygnsrytm efter födseln? Jag hoppas på det iaf. När jag vaknar på morgonen sover bebisen med vaknar efter några minuter. Idag var första gången h*n väkte mig. Tydligen hade den hicka och det kändes väldigt lustigt när magen skumpade upp och ned. Sen somnar den om och vaknar till vid 10-11 igen och då är det workout på schemat. Känns som ett spinningpass där inne. Sen är det sömn nästan hela dagen tills kl sju på kvällen då nästa workoutpass börjar.

Igår såg jag för förtsa gången hur magen buktade ut när h*n sparkade där inne =) För hoppningsvis så tar det inte lång tid innan Edin kan känna med handen hur h*n rör sig.

RSS 2.0