Säker i bil

Det självklara valet: Maxi Cosi Pebbles, ca 3500:-



Jul med magen

Det har varit en vit jul, och det känns som om man är bambi på is då man går med små små steg hela tiden. Undra om det finns nån årstid som är bra att vara gravid på?

  

Nu har jag också börjat känns den lilla krapylen i magen. Den buffar och simmar runt som en speedad kanin ibland. Höffterna och ljumskarna är ömma och jag får verkligen tänka mig för nu när jag jobbar. Tar jag i med kartoner eller stress känner jag det på en gång.  


v15 (14+1)

Hej och Hå va det går. Känns som om veckorna bara rusar förbi. Idag gjorde jag de sista inköpen av julklappar. Jösses vad folk det var på stan!
Imorgon åker E hem till sin familj så vi bytte en julklapp var redan ikväll, och gissa vad jag och magen fick!!! En everest jacka som täcker både mage och rumpa! Världens bästa julklapp nu när det är hela -10 grader ute!

Magen lever sitt eget liv och bebisen simmar runt som en tokstolle där inne. Jag sattsar på att det blir en ivrig  liten unge.

Smärtfri?

Nu har jag testat TENS. Smärtlindring med elchocker rakt in i musklerna! Läter lite dramatiskt, men det är det inte. Ganska skönt faktiskt, men jag vet inte om det kommer hjälpa i längden mot foglossningarna.
Vi hade genomgång med den på jobbet igår och en av tjejerna fick testa den på armen med ganska hög elfrekvens. Armen sköt iväg som ett skott och handen formades som en klo. Det var länge sedan jag skrattade så mycket. Påminner om han som ska äta frukost med en TENS maskin inkopplad.....

 

 


Idag trodde jag att jag skulle dö

Detta är by far den värsta morgonen hitintills i mitt gravida liv. Jag har sedan tre dagar tillbaka mått mycket bättre med illamåendet, men idag kom bakslaget. Jag spydde tills ögonen nästan ploppade ut och till råga på allt är jag lite förkyld och har hur mycket slem som helst i halsen som korkade igen allt. Jag fick ingen luft. Drog jag efter andan eller försökte hosta spydde jag bara mer. Tillslut drog jag in så mycket luft i lungorna att 100kg snor säkert följde med.

Det är INGEN lek att vara gravid!

Men för övrigt är allt som vanligt. Ryggen sitter kvar men jag måste lära mig att ta det lugnt. Att springa i trappor med tunga lågor är inte min grej längre har jag märkt!

v13 (12+3)

Idag är en bra dag när det gäller illamåendet. Jag har bara ulkat en gång!!! Ja ni läste rätt....EN gång! Detta är fantastiskt! Det ska jag fira! Ikväll blir det Halta Lottas krog för gamla tiders skull!

Lite besviken på min matlust

Jag har sett fram emot julbordet imorgon så länge. Pappa, mina systrar, E och min farmor ska äta här i Norsesund på stationsrestaurangen. Och nu har jag helt tappat matlusten. Jag tål inte att tänka på mat längre. Jag mår illa bara av tanken på matdoft och att behöva äta nått. Men jag hoppas hoppas att det är över tills imorgon.

Vi har också fått ett problem i badrummet. För några dagar sedan rensade E avloppen där, och nu har den mest vidriga doft letat sig upp i rören. Det är en blandning av lik, falukorv, bajs och spya som luktar där inne. Och jag klarar bara inte av att vara där. Så mina ärenden därinne blir snabba. Ibland spyr jag, ibland klarar jag mig.
Så idag for jag till ICA Maxi och handlade WC rent, doftburk och nått super duper farligt medel att skölja bort allt med. Stackars vår natur efter den rengöringen.

RSS 2.0