Tack Katrin för ärligheten!

Förutom mina vänners bloggar är det en enda blogg jag läser och det är katrin Zytomierskas blogg. Det känns helt underbart att få läsa om hennes graviditet och hennes ärlighet i den. Allt är inte rosa moln och lull lull med en gaviditet. Själv vågar man bara klaga för sina närmsta vänner om krämpor och annat gravid tjaffs.
Ta bara en sån sak som vikten. Jag skiter i hur mycket i vikt jag går upp under min graviditet för jag vet att vartenda kilo kommer försvinna då jag tränar bort det sen (för bort ska det till VARJE pris). Hitintills har jag gått upp 22 kilo, och mer lär jag väl gå upp. Så alla tjejer som "bara" gick upp 8-10 kg......ni ljuger, eller så får ni straffet att allt fastande kvar efter graviditeten.

Och till alla som tycker det är så myyyysigt när barnet sarkar där inne....hmmmm....tjena det gör ONT för den fastnar under revbenet hela tiden!

MEN vet ni vad jag tror. Allt detta onda har något gott med sig....jag kan inte vänta nog på att den här lilla cirkusartisten ska komma ut och sparka på nått annat! (sin pappa t.ex.)

Bäbispyssel

Här ser ni resultatet av lite pyssel en eftermiddag. Spraymålade galgar pyntade med blommor. Jag antar att detta är saker man endast hinner göra till första barnet. Så jag får väl passa på att göra så mycket som möjligt.


v33 (32+4)

Igår var vi hos BM för rutinkontroll. Hjärtljuden ligger nu på 142 och bäsen ligger med huvet nedåt, fortfarande rörlig dock. Men verkar som om den inte vänder på sig mer utan har hittat en favoritställning i magen, ryggen utåt höger och gärna med rumpan precis under mitt revben vilket gör ont då det är svårt att luta sig framåt. Just nu längtar jag tills bäsen "trillar ned" och jag slipper trycket mot revbenen. 

Magen växer men har stannat av avsevärt. *skönt* Jag har dessutom bara gått upp 2kg på en månad *jippi* Men vätskan i kroppen gör nog sitt =)

 


Bra Besked

Idag fick jag det slutgiltiga beskedet.... Jag får gå hem halva tiden from imorgon och helt en månad innan förlossning =) ååååå detta är underbart.

Jag slipper röra mig en hel månad innan bebisen kommer *haha* Hur fet kommer inte jag bli!?
Som det känns nu kommer bebisen mycket tidigare. Jag har mycket sammandragningar och magen är så stor att man skulle kunna tro att det är två där inne.

Stooora magen

Är du redan färdigbakad? Det kan man tro när man ser min stora mage.


När kommer du ut lilla vän?

Nu börjar den där längtan som så många har pratat om. Den som jag aldrig trodde jag skulle få. Eller snarare nyfikenheten. Hur ser barnet ut? Hur kommer det att kännas att föda? Är det en kille som jag tror? Kommer du skrika mycket?
Här är några egenskaper jag INTE hoppas du ärver av oss (mest pappa)

* Tidsuppfattningen. Mamma är alltid en kvart tidig, pappa är alltid en kvart sen. Inget av dem är bra.
* Otåligheten. Mamma får krupp om saker inte görs på 5 sekunder.
* Slarvet. Pappa lägger saker över allt. Kläder bildar mystiska högar på golvet, och räkningar betalar sig inte av sig själv i strumplådan.
* Godtroheten. Mamma går på ALLT. Man kan lura mig 100ggr om dagen och jag skulle fortfarande tro på dig dagen efter.

Men skulle du få någon av dessa egenskaper gör det inte så mycket, för jag vet hur många andra bra du ärver istället. Bara du får hälften av pappas sociala ådra och mammas charm är jag lycklig =)

RSS 2.0